De vaste bemanning van het vlot zal bestaan uit 7 personen. Deze zullen zich met z'n allen inzetten het project tot een goed einde te brengen. De bemanning zal bestaan uit (op de foto vlnr):

Foto gemaakt door Henk van Veen

De achtste persoon zal iemand zijn die iedere dag rouleert. Zo kunnen we meer mensen de mogelijkheid geven deel te nemen aan deze expeditie. Mocht je interesse hebben in een dagje meevaren laat het ons dan even weten via een mailtje. Let wel op VOL=VOL.

We zullen proberen om je een beetje de indruk te geven wie de bemanning is en daarom staat er hieronder van ieder bemanningslid een klein profieltje.

David
David is de jongste van het stel. Sinds 9 jaar lid van de Louis Wessels Groep en sinds enige tijd beverleiding, samen met Gerben en René. Hij heeft een lieve Parijse vriendin. Hij volgt een commerciële opleiding en wil graag ooit commercieel manager worden.
"Gezien mijn nieuwsgierigheid had ik grote interesse over het project van de Kontiki II. Gelukkig mag ik mee. Sinds ik op scouting zit heb ik er mijn beste vrienden en daarmee gaan we nu ook nog eens het grote avontuur aan. Ik weet zeker dat we het als vrienden tot een groot succes gaan maken."

Dennis
Dennis gaat op het vlot zijn 22e verjaardag vieren. In dagelijks leven is hij werkzaam als elektricien. Bij de Louis Wessels Groep is het verkennersleider. Bij de verkenners zit Lesley, een van de deelnemers aan de Jamboree in Thailand!!!

Erno
Erno is 34 jaar, heeft een dochter en een lieve vriendin en is al ruim 27 jaar lid van scouting. Hij is lid van de Louis Wessels Groep en de Landelijke Ondersteunings Stam.
"Ooit las ik hoe een scoutinggroep op kamp ging op een houten vlot. Natuurlijk, avontuurlijk en ongebonden. Pionieren en op elkaar aangewezen zijn. Een geweldig idee binnen het spel van scouting. Dat moest groter en spectaculairder kunnen dacht ik. De gehele Maas af. Gewoon naar huis, de thuishaven in! Vier jaar liep ik ermee rond. Dit jaar gaat het lukken. Met deze geweldige club heb ik zeker het idee dat dit avontuurlijke idee gaat lukken. De Louis Wessels Groep zal zich hiermee waardig presenteren."

Frans
Frans is de oudste van de bemanning, 35 jaar. Hij heeft een dochter, een zoon en een lieve vrouw. Hij is op zijn 12e lid geworden van de Louis Wessels Groep. Hij is vanaf zijn 16e leiding gaan geven aan de verkenners en later de bevers. Sinds twee jaar besteedt hij zijn tijd aan het onderhouden van de terreinen rond de clubhuizen. Toen hij bij de leiding zat heeft hij deze bemanning (met uitzondering van Erno en Dennis) nog onder zijn hoede gehad. Toch ziet hij deze tocht vol vertrouwen tegemoet.
Hij gaat voor het avontuur, natuur , kennis en gezelligheid.

Gerben
Gerben is 23 jaar oud, en is al sinds z'n 7e jaar lid van de Louis Wessels Groep. Alweer 16 jaar dus. Sinds 4 jaar is hij leiding bij het Beveronderdeel van onze groep. Overdag is hij werkzaam als bouwkundig tekenaar en in de avonduren ploetert hij om de HBO studie bouwkunde tot een goed einde te brengen. Hij is vooral bezig geweest om het vlot te ontwerpen en het te tekenen zodat we tijdens de bouw niet voor al te veel verrassingen komen te staan.

Mark
Mark is 23 jaar en al 13 jaar lid van de Louis Wessels Groep. Zelf als welp begonnen en nu zelf welpenleiding. In het dagelijks leven volgt hij een studie bedrijfs informatica aan de TU/e. Samen met Erno en Gerben heeft hij de opzet voor het project gedaan.
"Het gaat echt een ongelofelijke ervaring worden die we allemaal niet snel zullen vergeten. Zoiets maak je maar één keer mee. Nadat Erno met het idee kwam, bijna twee jaar geleden, is er bijna geen dag meer voorbij gegaan dat ik niet even aan het vlot heb gedacht."

René
René is 19 jaar oud en is al 9 jaar lid van de Louis Wessels Groep. Op z'n 11e begon hij als verkenner, sinds die dag zijn de weken dat hij niet op het clubhuis gesignaleerd is op twee handen te tellen. Hij is nu een jaar leiding bij de bevers. In de resterende tijd probeert hij een opleiding te volgen aan het hoger laboratorium onderwijs in Rotterdam."Ik hoop (lees: weet bijna zeker) dat het een onvergetelijk avontuur wordt, met vooral veel lol en gezelligheid."